Услуги

маршрутно такси русе букурещ

Маршрутно ТАКСИ

Маршрутно такси – Такси превоз работещ само и единствено по предварително зададен маршрут!

Маршрутно такси Варна-Шумен-Разград-Русе-Букурещ-летище-ОтопениЦената е на човек, а не за всяко превозно средство. Моля, имайте предвид, че деца и бебета също се считат за редовни пътници, тъй като те също заемат места. Автомобилите са с голямо багажно отделение, но ако имате повече от един голям и един малък куфар на пътник, свържете се с нас. Може да има допълнителни такси за допълнителен багаж. Всички превозни средства използвани за този вид транспорт са без Цигарен Дим!

Микробус такси Букурещ Русе Шумен Варна

Микробус Такси

Микробус Такси – услуга извършвана с 8 местен Микробус!

Микробус Такси - Русе-Букурещ-Отопени

Това е комфортна услуга за транспорт на повече пътници, големи семейства или групи. Ако пътувате с повече багаж, който не може да се събере в самостоятелно такси, може да се възползвате от услугата Микробус Такси. Всички автомобили са големи, комфортни и са оборудвани с климатична инсталация.

такси Русе-Букурещ-Отопени микробус

Минибус транспорт

Минибус транспорт – услуга извършвана с 12 местен Мерцедес Спринтер!

такси Русе-Букурещ-Отопени микробус

Това е услуга за превоз на до 12 пътника. Ако пътувате с повече багаж, който не може да се събере в Микробус такси, може да се възползвате от услугата Минибус Транспорт. Всички автомобили са оборудвани с климатична инсталация.

трансфер такси българия румъния

Самостоятелно ТАКСИ

Самостоятелно такси – услуга с която наемате автомобил!

Самостоятелно ТАКСИ, такси от летище отопени до русе, такси-букурещ-русеТова е бърз и удобен трансфер на пътници от врата до врата, който директно ще ви отведе до желаната дестинация. Услуга подходяща за от 1 до 4 пътника. Автомобилите са съвременни, с големи багажници и оборудвани с климатична инсталация. Цените са фиксирани и крайни с включен ДДС. Всички превозни средства използвани за този вид транспорт са без Цигарен Дим!