mi6o

Такси Русе Букурещ и летище Отопени

Такси Русе Букурещ и Отопени (Хенри Коанда)

ТрансферТакси–България, извършва такси транспорт на най ниска цена от летище Отопени в град Букурещ до градовете Русе, Разград, Шумен и Варна в България. Също така извършваме такси транспорт от градовете София, Плевен, Велико Търново, Варна, Шумен, Разград, Русе до град Букурещ и летище Отопени.

Най ниска цена за транспорт с лек автомобил или микробус от – до летище Отопени (Хенри Коанда).

Пътуваме всеки ден при предварителна резервация Не по късно от 24 часа.

МАРШРУТНО ТАКСИ – Варна, Русе, Букурещ, Отопени и в обратна посока

Маршрутно такси – споделен трансфер извършван с кола или микробус, в зависимост от броя на пътниците. Цената е на човек, а не за всяко превозно средство. Моля имайте предвид, че деца и бебета също се считат за редовни пътници, тъй като те също заемат места. Автомобилите са с голямо багажно отделение, но ако имате повече от един голям и един малък куфар на пътник, свържете се с нас. Може да има допълнителни такси за допълнителен багаж. Всички превозни средства използвани за този вид транспорт са без Цигарен Дим!
Такси-Русе-Букурещ

САМОСТОЯТЕЛНО ТАКСИ – ниска цена за превоз на Семейство и Приятели

Самостоятелно такси (1-4 пътника) – бърз и удобен трансфер от врата до врата, който директно ще ви отведе до желаната дестинация. Услугата обикновено се извършва с кола. Всички автомобили са оборудвани с климатична инсталация. Цените са на превозното средство, а не на човек. Всички превозни средства използвани за този вид транспорт са без Цигарен Дим!

МИКРОБУС ТАКСИ – транспорт от летище Отопени, Букурещ, Русе, Варна и обратно

Микробус Такси (4-8 пътника) – подходящ за група пътуващи или по-големи семейства, които пътуват самостоятелно. Микробусите са с голямо багажно отделение и климатична инсталация. Всички превозни средства използвани за този вид транспорт са без Цигарен Дим!
За въпроси и информация относно Транспорт от-до летище Отопени, свържете се с нас от страница Контакти.